Conferinta Romania Marketing Summit: prima editie, pe 12 decembrie

Conferinta Romania Marketing Summit: prima editie, pe 12 decembrieMarketingul prezentului si al viitorului este unul al triburilor. Trebuie sa-ti creezi un trib de sustinatori ai brandului”. Este motto-ul primei editii a conferintei Romania Marketing Summit ce va avea loc pe 12 decembrie la Bucuresti, membrii ABI beneficiind de discount la taxa de participare.

Conferinta se va desfasura in incinta Aurrum Palace pe parcursul unei zile in care profesionisti in marketing, antreprenori si specialisti in domenii conexe vor prezenta paneluri pe teme legate de:

  • Noile tendinte in marketing online si offline pentru 2013;
  • Revolutia self publishing creata de Amazon Kindle – cum poti deveni un autor de succes in toata lumea fara sa-ti parasesti biroul;
  • Cat de mult va creste piata marketing-ului pe mobil in urmatorii ani?
  • Strategii de e-mail marketing ce functioneaza acum;
  • Aspecte legale care iti pot pune afacerea in pericol daca nu tii cont de ele;
  • Cum integram utilizarea marketing-ului online si offline pentru a vinde mai mult?

Nu ratati nici oportunitatile de networking din pauzele evenimentului sau sesiunile de Q&A’s.

Evenimentul se bucura de prezenta unor speakeri locali de renume, printre acestia numarandu-se Ioana Anescu (IAB Romania), Cristian China Birta (Blogal Initiative), Doru Panaitescu (Marketeer.ro) sau Adrian Niculescu (AdrianNiculescu.com).

Cand? 12 decembrie 2012

Unde? Aurrum Palace – Bd. Electronicii nr. 19, Sect. 2, Bucuresti. Detalii despre locatie pe www.dream-events.ro.

Pentru mai multe detalii privind evenimentul, accesati www.romaniamarketingsummit.com.

Ca partener media al evenimentului, ABI beneficiaza de un discount de 50% la pretul biletului de acces pentru toti membrii sai, inscrierile realizandu-se la urmatorul link: http://tinyurl.com/rms5029nov.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.