Balul Absolventilor, organizat la doi ani de Scoala ABI

bal-facebookScoala de brokeri ABI aniverseaza in decembrie 2 ani de la infiintare, ocazie cu care organizam Balul Absolventilor, un eveniment informal dedicat tuturor membrilor ABI. Avem placerea sa va invitam pe 13 decembrie 2012, incepand cu ora 19:00, lanoul sediu ABI pentru a aniversa doi ani de cursuri oficiale, dar si pentru a impartasi experiente profesionale.

Peste 360 de absolventi ai Scolii ABI, 18 sesiuni de cursuri lunare si o medie de 20 de cursanti prezenti in sala la fiecare sesiune. Este doar o parte din bilantul inregistrat in doi ani de cursuri organizate in cadrul propriului centru educational.

Cu un total de 120 de cursanti inscrisi numai anul acesta, recordul de prezenta pentru 2012 s-a inregistrat la sesiunea din octombrie, in cadrul careia 28 de persoane au participat la cursurile Scolii ABI. Initiate in noiembrie 2010, cursurile Scolii ABI sunt recunoscute de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (C.N.F.P.A.), iar diplomele eliberate sunt vizate si recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Balul Absolventilor este si un prilej de inaugurare a noului sediu ABI aflat, incepand din decembrie, pe Bulevardul Primaverii, nr. 39, et. 3.

Cand? 13 decembrie 2012, incepand cu ora 19:00

Unde? Bulevardul Primaverii, nr. 39, et. 3 (sediul ABI)

Sunteti pregatiti pentru Balul Absolventilor? Asteptam un e-mail de confirmare a participarii voastre pana pe 12 decembrie lasecretariat@abi.org.ro cu numele si numarul vostru de telefon.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.