Ofera clientului tau un “cadou-experienta” prin parteneriatul ABI – Originalo.ro

Ofera clientului tau un “cadou-experienta” prin parteneriatul ABI – Originalo.roSpecial pentru membrii asociatiei, ABI a incheiat un nou parteneriat menit sa ofere brokerilor variante diverse de a multumi clientilor pentru colaborare. Originalo.rose alatura initiativei ABI si pune la dispozitia membrilor pachetele sale… originale, cadourile-experienta, cu un discount de 5% la fiecare comanda.

Compania vine cu un concept unic pe piata din Romania: cadourile care “se traiesc”. Originalo.ro ofera clientilor 10 tipuri de pachete-cadou, disponibile in trei categorii diferite de experiente – Spa, Sport & Aventura si Sejur. Fiecare pachet care ii ofera detinatorului o multitudine de optiuni din care poate sa aleaga.

Preturile variaza intre 140 RON, in cazul unui pachet-cadou “Sport to Enjoy”, si 445 RON, pentru pachetul “Boutique”, la care se adauga discount-ul de 5%, special pentru membrii ABI. Fiecare pachet contine o carte cu exPeriente, in care se regasesc intre 20 si 50 de activitati, si un voucher, valabil timp de un an, in baza caruia beneficiarul poate opta pentru una dintre activitati fara costuri suplimentare.

Prin cadourile-experienta de la Originalo, ABI mareste la trei numarul parteneriatelor incheiate pentru membrii sai, alaturi de Poenari siHASHAS Travel.

Poti afla mai multe despre cadourile-experienta direct de pe site-ul Originalo.ro, iar pentru comenzi sau intrebari suplimentare, asteptam e-mail-ul tau pe secretariat@abi.org.ro.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.