Participa la studiu! “Piata brokerilor imobiliari”, editia a II-a

Participa la studiu! “Piata brokerilor imobiliari”, editia a II-aABI continua in 2012, pentru al doilea an consecutiv, Studiul National “Piata brokerilor imobiliari”, singurul studiu din Romania dedicat brokerilor si agentilor imobiliari. Incepand de astazi, asteptam raspunsurile tale la intrebarile studiului pentru a creiona impreuna o imagine cat mai realista a activitatii de broker imobiliar.

Vom lua pulsul pietei brokerilor imobiliari direct de la voi, cei implicati, si vom afla cum a fost anul 2012 pentru breasla, dar si ce asteptari aveti pentru 2013.

Studiul se adreseaza tuturor brokerilor si agentilor care au activat pe piata imobiliara din Romania in 2012, indiferent de apartenenta sau nu la o asociatie profesionala. Rezultatele studiului vor fi facute publice in prima parte a anului viitor.

Te invitam sa raspunzi la chestionarul disponibil aici.

Intra si raspunde la singurul studiu national adresat comunitatii brokerilor imobiliari!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.