Devino specialist in calificare si precalificare clienti!

Foto-curs-calificarea-si-precalificareaVrei sa devii as in procesul de calificare si precalificare astfel incat de aici inainte sa iti cunosti cu adevarat clientii? Esti pregatit sa devii mai eficient si sa le oferi clientilor exact ceea ce cauta si isi pot permite? Vino laprimul training ABI pe 2013 si poti deveni “Specialist in calificarea si precalificarea clientilor”.

Daca ti s-a intamplat nu o data sa alergi cu un cumparator 3 luni, iar dupa ce i-ai gasit casa potrivita sa-ti spuna ca nu mai are banii de avans sau sa te plimbi cu un client la zeci de vizionari si apoi sa te anunte nonsalant ca a cumparat cu alt agent, ABI a pregatit pentru tine o noua editie a training-ului de “Calificare si precalificare a clientilor”.

Vei descoperi metode practice si solutii testate care te ajuta enorm. Lector va fi Dragos Vilceanu – presedintele ABI si dezvoltatorul softului imobilar Pitagora.com.ro.

Trainingul este adresat tuturor brokerilor imobiliari specializati pe segmentul rezidential care doresc sa-si eficientizeze activitatile imobiliare si sa-si minimizeze pierderile generate de clientii necalificati.

Vor fi prezentate metode practice si instrumente software avansate care sa ajute brokerul imobiliar sa faca o precalificare cat mai eficienta a clientilor. Vei afla ce pot sa faca functiile Task, Microsite si Prospecting din softul Pitagora.com.ro.

Cand?
Joi, 24 ianuarie 2013, ora 09:30

Unde?
Centrul de invatamant ABI (Bd. Primaverii, nr. 39, et. 3)

Desfasurator:
09:30 inregistrare participanti
10:00 training, partea intai
11:30 networking
12:00 training, partea a doua
13:00 mergem fiecare la treaba

Taxa de participare:

50 lei pentru membrii ABI
50 euro pentru non-membrii ABI
* Inscrierile se fac pana la data de 23.01.2013. Pentru inscrierile ad-hoc, se plateste taxa de participare + 30%. Ceaiul si cafeaua sunt incluse.

La finalul cursului, absolventii vor primi diploma de participare.

Inscrieri:
Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca este sau nu membru ABI sau utilizator Pitagora.com.ro.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.