Reduceri si kit de curatare-cadou la training-ul ABI

Reduceri si kit de curatare-cadou la training-ul ABICei interesati de training-ul “Fotografie imobiliara” organizat joi, 7 februarie, de ABI in parteneriat cu F64 au un motiv in plus sa se inscrie: toti participantii la training vor beneficia de reduceri acordate in exclusivitate, precum si de un cadou oferit de ABI si F64.

La finalul cursului, toti cursantii vor primi cadou din partea noastra un kit de curatare F64 util atat pentru posesorii de aparate foto, cat si pentru curatarea laptopului sau a tastaturii. In plus, cei prezenti la training se vor bucura de reduceri special create pentru ei, valabile timp de 14 zile de la terminarea cursului:

* O reducere de 5% pentru orice aparat Panasonic;

* Reduceri cuprinse intre 12-20% la anumite produse din gama de trepiede, folosite in mod uzual la realizarea fotografiilor de interior:

In plus, la finalul training-ului, cursantii vor putea afla in premiera mai multe detalii despre campaniile speciale derulate de F64 in perioada urmatoare.

Vreti sa aflati cum puteti face cele mai bune fotografii pentru locuintele pe care le promovati si sa beneficiati si de pachetul de reduceri oferit de F64? Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti printr-un e-mail la secretariat@abi.org.ro la training-ul “Fotografia imobiliara” organizat de ABI joi, 7 februarie 2013, incepand cu ora 9:00 in incinta showroom-ului foto F64. Mai multe detalii despre training puteti afla accesandacest link.

Cand?
Joi, 07.02.2013, ora 9:00 – 13:00

Unde?

Showroom F64, Bd. Unirii, nr. 45

Taxa de participare:
50 lei pentru membri ABI
100 lei pentru non-membri ABI
*Inscrierile se fac pana la data de 06.02.2013. Pentru inscrierile ad-hoc, se plateste taxa de participare +30%.

Inscrieri:
Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un e-mail cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______
Numarul de persoane: _______
Telefon de contact: ________
E-mail de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza oricarei persoane, indiferent daca este membru ABI sau nu.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.