Mobexpert, noul partener al brokerilor ABI

ABI continua seria parteneriatelor strategice pentru membrii sai si in 2013, cu un partener de renume: MOBEXPERT. Tocmai ai incheiat o tranzactie cu un client? Vrei sa ii oferi un bonus pentru colaborarea de bun augur? Oferta special creata de Mobexpert Pipera pentru brokerii asociatiei poate fi solutia. In baza pachetului personalizat ABI, clientii tai se vor bucura de:

» Proiect gratuit si consiliere personalizata pentru noua achizitie imobiliara;

» Consultant personal dedicat acestui proiect pe toata durata desfasurarii lui;

» Discount de minim 8% pentru toate achizitiile facute in Mobexpert Pipera.

In plus, ca broker ABI, beneficiezi de o reducere de 15% (10% reducere pe comanda + 5% CEC cadou) la achizitionarea de mobilier in nume propriu din Mobexpert Pipera.

Pentru mai multe detalii, dar si pentru a intra in posesia voucherelor personalizate Mobexpert pe care le poti oferi clientilor, iti stam la dispozitie pe e-mail, la secretariat@abi.org.ro.

Parteneriatul cu Mobexpert completeaza lista parteneriatelor incheiate de ABI in interesul brokerilor sai, incercand astfel sa le oferim membrilor cat mai multe variante de cadou pentru clientii lor.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.