Voucherele Mobexpert va asteapta la ABI

Voucherele Mobexpert va asteapta la ABIIncepand de astazi, le puteti oferi clientilor un bonus unic pentru colaborarea avuta cu un broker ABI:voucherele Mobexpert au fost emise si va asteapta la sediul asociatiei. In baza parteneriatului ABI – Mobexpert, clientii brokerilor ABI pot beneficia prin intermediul voucherului de un pachet personalizat special:

  • Proiect gratuit si consiliere personalizata pentru noua achizitie imobiliara;
  • Consultant personal dedicat acestui proiect pe toata durata desfasurarii lui;
  • Discount de minim 8% pentru toate achizitiile facute in Mobexpert Pipera.

Brokerii ABI se vor bucura, la randul lor, de un beneficiu suplimentar: 15% reducere (10% reducere pe comanda + 5% CEC cadou) la achizitionarea de mobilier in nume propriu din Mobexpert Pipera.

Va asteptam cu drag la sediul asociatiei pentru a intra in posesia voucherelor personalizate Mobexpert pe care le puteti oferi clientilor.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.