Un pas in plus spre tranzactionarea imobiliara: tururile virtuale

Un pas in plus spre tranzactionarea imobiliara: tururile virtualeVrei sa iti imbunatatesti calitatea serviciilor oferite clientilor si sa ai un avantaj incontestabil in promovarea proprietatilor? Tururile virtuale (360 de grade) pot fi punctul tau de diferentiere. ABI vine in sprijinul membrilor sai si da startul unui nouparteneriat cu site-ul specializat de fotografie in real estate –www.FotografieImobiliara.ro.

FotografieImobiliara.ro isi doreste sa impuna un nou standard in promovarea proprietatilor imobiliare si sa ofere atat agentiilor, cat si clientilor noi instrumente de vizionare a proprietatilor: tururi virtuale, fotografii aeriene si panoramice.

Brokerii imobiliari pun astfel la dispozitia clientilor o forma moderna si profesionista de a viziona proprietatile de care sunt interesati, iar acestia le vor face o vizita virtuala, direct din fata computerului. Prin intermediul turului de 360 de grade, potentialii clienti au sansa de a cunoaste in detaliu fiecare incapere. Agentii, dar si clientii scutesc drumurile inutile pana la o proprietate, deplasandu-se doar dupa ce sunt siguri ca se potriveste propriilor dorinte.

Tarife speciale pentru membrii ABI

Ca membru ABI, poti beneficia de toate aceste servicii la un tarif special, datorita parteneriatului incheiat cu FotografieImobiliara.ro:

  • Tur virtual – 100 RON, cu 50% mai mic decat tariful de lista pentru agentiile imobiliare;
  • Un pachet complet (fotografie imobiliara + panoramica + tur virtual) – 200 RON, in exclusivitate pentru membrii ABI.

In plus, parteneriatul incheiat cu FotografieImobiliara.ro se adreseaza atat membrilor ABI, cat si utilizatorilor softului Pitagora. Detalii complete despre serviciile oferite de FotografieImobiliara.ro puteti afla de pe site-ul oficial.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.