A.R.T.A. si ABI cauta casa celor 7 arte

A.R.T.A. si ABI cauta casa celor 7 arteAsociatia Romana a Tinerilor Arhitecti (A.R.T.A.), cel mai recent partener ABI, ii provoaca pe membrii ABI la cautare. In Bucuresti, nu exista un spatiu dedicat artelor si culturii in care tinerii artisti valorosi sa se manifeste si sa expuna liber. A.R.T.A. si revista sa, Atelierul de Proiectare, isi doresc sa creeze acest spatiu in incinta unei vechi case bucurestene uitate sau nerenovate.

Ca broker ABI si ca un bun cunoscator al pietei imobiliare, ii poti ajuta in identificarea celei mai potrivite locatii: o casa cu istorie pe care A.R.T.A. sa o poata renova si amenaja pentru a-i reda aerul pe care il merita. O casa care apoi sa devina un centru al artelor, un spatiu neconventional de factura artistica in care sa se reuneasca cele 7 arte: ahitectura, pictura, sculptura, dans, muzica, teatru, literatura. Ai in minte o casa potrivita? Asteptam un semn din partea ta pe e-mail, la secretariat@abi.org.ro.

Asociatia Romana a Tinerilor Arhitecti, prin revista sa – Atelierul de Proiectare, a devenit cel mai recent partener ABI. Incepand cu urmatoarea editie a revistei, ABI va fi prezenta numar de numar in revista transmitand astfel mesajul profesionalismului in imobiliare catre o breasla puternica, aceea a arhitectilor tineri, dar si a celor consacrati.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.