ABI are un cadou pentru toate doamnele din imobiliare

Saptamana 1-8 martie aduce tuturor doamnelor si domnisoarelor din domeniul imobiliar un cadou special din partea ABI: 5 extrase online de carte funciara oferite gratuit.

ABI are un cadou pentru toate doamnele din imobiliareCum poti intra in posesia celor 5 extrase?

Daca nu esti inca membra ABI, vino in perioada 1-8 martie 2013 si inscrie-te in asociatie. Noi iti oferim automat 5 extrase de carte funciara pe care le poti solicita pe tot parcursul acestui an.

Esti deja inscrisa in asociatie? Te asteptam atunci in prima saptamana din martie sa iti prelungesti licenta de membru, iar noi iti oferim cadoul promis.

Poti afla mai multe detalii despre extrasele de carte funciara emise online de aici, iar pentru alte detalii iti stam oricand cu placere la dispozitie la adresa de e-mailsecretariat@abi.org.ro.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.