Te invitam la Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari

Te invitam la Conferinta Nationala a Brokerilor ImobiliariEsti pregatit pentru prima conferinta pe teme imobiliare a anului 2013? ABIorganizeaza miercuri, 27 martie 2013, Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari. Ajuns la cea de-a doua editie, cel mai important eveniment dedicat tuturor agentilor si brokerilor imobiliari va avea loc la World Trade Center, Bucuresti.

Piata rezidentiala incotro?

Nume importante se vor alatura evenimentului ca speakeri pentru a analiza evolutia pietei rezidentiale din ultimul an, dar si pentru a face previziuni pentru perioada urmatoare. Reprezentanti ai Institutului National de Statistica, A.N.C.P.I., ai Fondului National de Garantare si ai Asociatiei Romane a Bancilor ne vor furniza date oficiale privind preturile din imobiliare si ne vor raspunde la intrebarea „Dupa Prima Casa, piata rezidentiala incotro?”.

Brokerul Anului

Vom afla impreuna si cine sunt „Brokerul Anului” si “Juniorul Anului”, dar si rezultatele singurului studiu adresat brokerilor si agentilor imobiliari din România – ”Piata brokerilor imobiliari 2012”, ajuns si el la a doua editie consecutiva.

Ce bine este sa lucrezi in imobiliare!”

Editia din acest an a conferintei se va incheia intr-o nota motivationala – „De ce este bine ca lucrezi in imobiliare?”. Un invitat surpriza ne va readuce aminte care sunt motivele pentru care iubim aceasta meserie si de ce am am facut alegerea corecta devenind brokeri imobiliari.

Inscrieri:

Pentru inscrierea la eveniment, va invitam sa completati formularul de participare pana pe data de 24.03.2013. Un reprezentant ABI va va contacta in cel mai scurt timp de la inregistrare.

Parteneri:

Parteneri ai evenimentului: Bursa de Imobile, FluxImobiliar.ro, Imobiliare.net, Pitagora.com.roFotografieImobiliara.ro.

Va asteptam cu drag!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.