250 lei diploma oficiala de agent/broker imobiliar recunoscuta de Min. Muncii si Min. Invatamantului, doar la Conferinta Nationala

250 lei diploma oficiala de agent/broker imobiliar recunoscuta de Min. Muncii si Min. Invatamantului, doar la Conferinta Nationala

Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari din 27 martie 2013 vine cu o surpriza si o oferta unica pentru toti participantii. Inscrie-te si participa la evenimentul organizat miercurea viitoare de Asociatia Brokerilor Imobiliari la World Trade Center si vei beneficia automat de unvoucher in valoare de 250 RON pentru cursurile oficiale de agent/ broker imobiliar. Voucherul este transmisibil si valabil pe tot parcursul anului 2013.

Daca nu detii inca o diploma recunoscuta de agent imobiliar, acum esti cu un pas mai aproape sa o obtii. Scoala ABI de agent/ broker imobiliar detine autorizatie C.N.F.P.A. si este recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului, absolventii primind diplome vizate la finalul sesiunii de cursuri.

Toate persoanele care completeaza formularul de inscriere la conferinta si achita taxa de participare, vor primi un schimb un voucher in valoare de 250 RON pentru Scoala ABI. Prin intermediul voucherului, acestia vor beneficia de cursurile de agent imobiliar organizate de ABI la jumatate de pret.

Promotia este valabila pentru toti cei care se inscriu la eveniment, indiferent daca sunt sau nu membri ABI. Voucherul este valabil pana la finalul anului 2013, cei care il detin putand sa il foloseasca pentru orice sesiune de cursuri de agent/ broker imobiliar organizate de asociatie in decursul acestui an sau il pot face cadou.

Pe langa voucherul cadou pentru cursuri, toti participantii la Conferinta Nationala primesc si:

  • Un tur virtual 360° pentru o proprietate imobiliara, in valoare de 100 RON, oferit de www.FotografieImobiliara.ro;
  • Cupon 100 RON pentru achizitionarea de contracte standardizate ABI;
  • 100 RON credit pentru eliberarea a 5 extrase online O.C.P.I. de informare;
  • 10 vouchere Mobexpert prin care atat brokerii, cat si clientii lor beneficiaza de un discount special.

Te-ai inscris la Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari din 27 martie? Mai sunt doar cateva zile pana cand cei mai activi agenti si brokeri imobiliari din piata isi dau intalnire in cadrul evenimentului de la World Trade Center. Pe 27 martie, vom dezbate impreuna cu agenti si brokeri imobiliari, oficialitati de la institutii de renume, dezvoltatori si presa de specialitate prezentul si viitorul pietei rezidentiale locale.

Te asteptam la Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari! Inscrie-te!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.