Credite imobiliare pentru clientii brokerilor ABI

Credite imobiliare pentru clientii brokerilor ABIABI, in parteneriat cu KIWI Finance, cel mai mare broker de credite pe plan local, lanseaza in exclusivitate pentru membrii ABI primul produs personalizat de creditare ipotecara, adresat brokerilor imobiliari. Creditul KIWI-ABI se va incadra, prin conditiile unice pe care le ofera, in categoria celor mai bune produse de creditare din piata. Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari din 27 martie 2013 va fi evenimentul in cadrul caruia va avea loc lansarea oficiala a acestui produs.

Ai un client care nu isi poate achizitiona o locuinta decat prin accesarea unui credit imobiliar? Un plafon de 5 milioane de euro a fost special alocat de KIWI pentru acordarea de credite ipotecare clientilor brokerilor ABI. Ca membru ABI, incepand de acum, ii vei facilita clientului accesul la un pachet de creditare personalizat in cele mai avantajoase conditii din piata.

Care sunt avantajele creditului KIWI-ABI ?

  • Clientii care vor accesa un astfel de credit vor achita cea mai mica dobanda pentru un credit standard din Romania;
  • Asigurarea de viata gratuita, inclusa pe toata durata creditului;
  • Zero comisioane (fara comisioane de analiza, administrare sau rambursare anticipata);
  • Finantarea a maxim 75% din pretul de achizitie;
  • Aprobare rapida.

Accesarea unui credit prin intermediul ABI-KIWI Finance nu implica niciun cost suplimentar pentru client.

Esti curios sa afli mai multe detalii despre noile produse exclusiv adresate brokerilor ABI? Te asteptam la Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari din 27 martie.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.