Nu rata Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari!

Nu rata Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari!Esti broker imobiliar? Atunci nu trebuie in niciun caz sa ratezi editia din acest an aConferintei Nationale a Brokerilor Imobiliari. Evenimentul din 27 martie 2013 de la World Trade Center ofera brokerilor participanti, pe langa o sesiune concentrata de discutii despre viitorul pietei rezidentiale, numeroase beneficii pentru activitatea lor.

Inscriindu-te si participand la eveniment, vei avea acces in mod automat si gratuit la o serie de instrumente-cheie pentru desfasurarea meseriei de broker imobiliar. In schimbul taxei de inscriere de 50 euro, vei beneficia de:

  • Voucher transmisibil in valoare de 250 RON pentru cursul si diploma de agent/ broker imobiliar, recunoscuta de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului;
  • Un tur virtual 360° pentru o proprietate imobiliara, in valoare de 100 RON, oferit de www.FotografieImobiliara.ro;
  • Cupon 100 RON pentru achizitionarea de contracte standardizate ABI;
  • 100 RON credit pentru eliberarea a 5 extrase de informare de carte funciara online;
  • 10 vouchere Mobexpert prin care atat brokerii, cat si clientii lor beneficiaza de un discount special.

Mai sunt doar cateva zile pana cand cei mai activi agenti si brokeri imobiliari din piata isi dau intalnire in cadrul evenimentului de la World Trade Center unde vom afla rezultatele studiului „Piata brokerilor imobiliari 2012”, cine sunt Brokerul si Juniorul Anului și vom dezbate viitorul pietei rezidentiale alaturi de reprezentanti I.N.S., A.N.C.P.I. si F.N.G.C.I.M.M.

Inscrie-te si intra in posesia cadourilor. Te asteptam!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.