De ce este bine ca lucrezi in imobiliare?

De ce este bine ca lucrezi in imobiliare?Editia din acest an a Conferintei Nationale a Brokerilor Imobiliari din 27 martie ne va spune de ce. Un invitat special ne va readuce aminte in cadrul evenimentului care sunt motivele pentru care iubim aceasta meserie si de ce am am facut alegerea corecta devenind brokeri imobiliari.

Trainer, consultant de imagine si jurnalist specializat pe domeniul imobiliar, Gabriel Avacariteivine la Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari si incheie evenimentul intr-o nota motivationala pentru cei prezenti:

  • De ce am ales sa fiu broker imobiliar?
  • Cum pot avea succes in activitatea de broker?
  • Cum imi pot asigura un flux constant de clienti?

Sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom gasi raspuns dupa momentul “De ce este bine ca lucrezi in imobiliare?”, sustinut de Gabriel Avacaritei. Fii prezent si vei redobandi atitudinea pozitiva care te va face sa turezi la maxim motorul activitatii tale.

Nu te-ai inscris inca la Conferinta Nationala a Brokerilor Imobiliari? Intra aici! Pe 27 martie 2013, te asteptam la World Trade Center.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.