Cum sa intri pe piata inchirierilor apartamentelor si caselor noi pe segmentul LUX. Seminar vanzari ABI – JAYS`S Properties

Cum sa intri pe piata inchirierilor apartamentelor si caselor noi pe segmentul LUX. Seminar vanzari ABI – JAYS`S Properties

Brokerii imobiliari sunt o forta de vanzari pentru dezvoltatorii din piata de real estate, mai ales pe piata inchirierilor. Se poate crea o colaborare armonioasa si benefica intre agentul imobiliar si dezvoltatorii unor ansambluri rezidentiale? Pentru a afla raspunsul, ABI continua seria intalnirilor cu tema “ De ce sa tranzactionezi apartamente si case noi – avantaje si dezavantaje”, alaturi de dezvoltatorul imobiliarJAY`S Properties.

Rolul seminarului este de a facilita interactiunea dintre dezvoltator si brokeri, si de a crea un cadru profesionist de colaborare.

Partea I –  prezentari si dezbateri la sediul ABI

Prima parte a seminarului va avea loc la sediul ABI, unde vom dezbate avantajele si dezavantajele colaborarii dintre dezvoltatori si brokerii imobiliari. Intr-o discutie moderata de dl. Dragos Vilceanu, vom afla principalele obstacole intalnite in momentul in care un broker incearca sa intre pe piata inchirierilor apartamentelor si caselor noi.

Segmentul rezidential nou ramane insa unul fata de care agentii si brokerii imobiliari merita sa isi intoarca atentia pentru a pune la dispozitia clientilor un portofoliu variat de oferte. Echipa de vanzari si marketing Jay`s Proprieties da startul colaborarii cu brokerii imobiliari. In cadrul seminarului, compania va prezenta in amanunt proiectele Verdi Residence si Straulesti Lake Villas si va face o propunere avantajoasa de colaborare, personalizata pentru agentii si brokerii ABI.

Partea a II-a – vizionarea Verdi Residence si Straulesti Lake Villas

Noutatea seminarului o reprezinta posibilitatea vizitarii ansamblurilor Verdi Residence si  Straulesti Lake Villas. Dupa prezentarile sustinute la sediul ABI, brokerii sunt invitati intr-un tur al proiectelor prezentate, alaturi de reprezentantii JAY`S Properties.

Cand: Miercuri 15 mai, ora 10.00

Unde: Sediul ABI din Bdul Primaverii nr. 39, et. 3, sector 1, Bucuresti

Cost: 0

Inscrieri:

Inscrierile se fac direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:
Numele si prenumele: _______

Numarul de persoane: _______

Telefon de contact: ________

Email de contact: ________

Atentie: Trainingul se adreseaza doar membrilor ABI

 

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.