Recruteaza inteligent – ABI ofera servicii de recrutare agentiilor partenere

Asociatia Brokerilor Imobiliari anunta continuarea campaniei de recrutare pentru postul de broker/agent imobiliar. In cele 6 luni de la demararea campaniei pe Bestjobs.ro, peste 6000 de persoane au aplicat la acest job si aproximativ 300 au sustinut interviul final. Pe aceasta cale, invitam agentiile partenere, care sunt in cautare de noi colegi, sa ne trimita criteriile de selectie a candidatilor. Avem nevoie de cat mai multe detalii cu privire la calitatile si aptitudinile viitorilor angajati pentru a gasi cele mai potrivite persoane. De la educatie, varsta optima, experienta in imobiliare si permis, pana la sistemul de salarizare si programul de lucru. Acestea sunt doar cateva repere pe care vi le propunem, insa fiecare agentie are libertatea deplina in a-si formula propriile criterii. Recrutarea este un proces care necesita timp si rabdare in gasirea candidatului ideal. Pentru a nu-si pierde timpul cu astfel de campanii, agentiile pot beneficia de consiliere din partea ABI. In cazul in care doriti sa va extindeti echipa prin intermediul campaniei ABI, asteptam e-mailul dumneavoastra pe adresa: secretariat@abi.org.ro Anuntul ABI: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-broker-imobiliar-agent-imobiliar/600772/1 Asociatia Brokerilor Imobiliari anunta continuarea campaniei de recrutare pentru postul de broker/agent imobiliar. In cele 6 luni de la demararea campaniei pe Bestjobs.ro, peste 6000 de persoane au aplicat la acest job si aproximativ 300 au sustinut interviul final.

Pe aceasta cale, invitam agentiile partenere, care sunt in cautare de noi colegi, sa ne trimita criteriile de selectie a candidatilor. Avem nevoie de cat mai multe detalii cu privire la calitatile si aptitudinile viitorilor angajati pentru a gasi cele mai potrivite persoane. De la educatie, varsta optima, experienta in imobiliare si permis, pana la sistemul de salarizare si programul de lucru.

Acestea sunt doar cateva repere pe care vi le propunem, insa fiecare agentie are libertatea deplina in a-si formula propriile criterii.

Recrutarea este un proces care necesita timp si rabdare in gasirea candidatului ideal. Pentru a nu-si pierde timpul cu astfel de campanii, agentiile pot beneficia de consiliere din partea ABI. In cazul in care doriti sa va extindeti echipa prin intermediul campaniei ABI, asteptam e-mailul dumneavoastra pe adresa: secretariat@abi.org.ro

Anuntul ABI: http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-broker-imobiliar-agent-imobiliar/600772/1

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.