Lansare IMO Café – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI

 

 

Lansare IMO Café – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI

Asociatia Brokerilor Imobiliari invita toti agentii sau brokerii imobiliari la inaugurarea IMO Cafe – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI.

Evenimentul va avea loc miercuri, 12 iunie 2013, la ora 19.00, in pub-ul Old City din Centrul Vechi, de pe Strada Franceza nr. 3. Clubul işi propune sa adune intr-un cadru informal brokerii sau agentii imobiliari pentru a discuta cele mai acute probleme existente.

Invitatul special al primei editii va fi Traian Stancu, seful Departamentului Legal de la Kiwi Finance, cu care puteti dezbate o tema arzatoare:Cine este mai potrivit sa fie broker: barbatul sau femeia? De la acesta vom afla ultimele noutati cu privire la creditarea in domeniul imobiliar si, bineinteles, vom descoperi cu cine colaborează mai bine: cu brokerii sau cu brokeriţele?

Dresscode: Fara cravata, fara papion, fara carte de vizita si fara ecuson, fara fotograf sau poze pe Facebook. Doar brokerii imobiliari în timpul lor liber.

La eveniment pot participa toti agentii sau brokerii imobiliari. Taxa de participare este zero. Îţi plăteşti doar consumaţia ta. Inscrierile se fac pana marti, 11 iunie 2013, direct la adresa secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:

Numele si prenumele: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.