O noua editie IMO Café – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI va avea loc pe data de 3 iulie

Asociatia Brokerilor Imobiliari invita toti agentii sau brokerii imobiliari la o noua editie IMO Cafe – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI, de data aceasta la Laser Tag.

Intalnirea va avea loc miercuri, 3 iulie 2013, la Arena LaserMaxx din cadrul Unirea Shopping Center, etajul 4, aripa Calarasi, incepand cu ora 19:00. La eveniment pot participa toti agentii sau brokerii imobiliari. Taxa de participare este zero.  Fiecare participant isi plateste consumatia si jocurile (un joc de 15 minute costa 18 lei, iar la 2 jocuri achitate se primesc 3).

Asteptam inscrierile pana marti, 2 iulie 2013, la adresa: secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:

Numele si prenumele: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

O noua editie IMO Café – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI va avea loc pe data de 3 iulie

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.