IMO Cafe – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI va invita la cursuri de sailing

 

IMO Cafe – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI va invita la cursuri de sailingAsociatia Brokerilor Imobiliari invita toti agentii sau brokerii imobiliari la o editie inedita IMO Cafe – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI, de data aceasta la un curs de sailing.

Romanian Yachting School va va invata cum sa navigati pe Marea Neagra. Cursul va avea loc pe parcursul unei zile, in intervalul orar 8:00-17:00. Punctul de plecare este LifeHarbour Limanu.

Costuri: 100 de euro – cursul de sailing, 50 de euro – cazarea pentru o noapte la LifeHarbour Limanu, tarif in care este inclus si micul-dejun.

Asteptam inscrierile pana joi, 29 august 2013, la adresa: secretariat@abi.org.ro printr-un email cu urmatoarele informatii:

Numele si prenumele: _______
Telefon de contact: ________
Email de contact: ________

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.