IMO Café – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI, la darts pe 17 octombrie 2013

Asociatia Brokerilor Imobiliari invita toti agentii sau brokerii imobiliari la o noua editie IMO Cafe – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI la darts. Evenimentul va avea loc joi, 17 octombrie 2013, la Terasa Florilor & Tati Bar, local situat pe Strada Profesor Maiorescu Ion, Nr. 42, sector 2, Bucureşti (zona Bucur-Obor), incepand cu ora 19.00.

La intalnire pot participa toti agentii sau brokerii imobiliari. Taxa de participare este zero, fiecare participant isi suporta propriile cheltuieli. Asteptam inscrierile pana miercuri, 16 octombrie 2013, la adresa: secretariat@abi.org.ro.invitatie-clubul-brokerilor_darts

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.