Turneul de Bowling & Biliard ABI 2014

Turneul de Bowling & Biliard ABI 2014Asociaţia Brokerilor Imobiliari are plăcerea să vă invite/provoace să participaţi la Turneul de Bowling & Biliard ABI 2014. Turneul are loc joi, 18 decembrie, începând cu ora 18.30, la Clubul Trickshot din Promenada Mall.

Dorim să încheiem anul 2014 într-o notă optimistă, fără să neglijăm spiritul de competiţie, şi ne-am gândit la un concept de eveniment care să se desfăşoare într-un cadru relaxant şi într-o companie plăcută (sperăm noi) îmbinând distracţia cu competitivitatea.

Este vorba despre un turneu de bowling şi biliard (vom avea clasamente, grupe şi câstigător pentru fiecare disciplină), la care voi, invitaţii noştri, aveţi ocazia să vă dovediţi măiestria. Gândiţi-vă la popice ca la un grup de clienţi agasanţi şi la bilele de biliard ca la nişte oferte ce trebuie trimise exact clientului potrivit. Sau pur şi simplu uitaţi de toate acestea şi veniţi cu voie bună să petrecem împreună o seară ca între prieteni imobiliari.

Participarea la turneu va fi confirmată (în limita locurilor disponibile), după înscrierea prealabilă la secretariat@abi.org.ro. Evenimentul este organizat de Asociaţia Brokerilor Imobiliari şi se adresează exclusiv brokerilor imobiliari.

Când: Joi – 18.12.2014, ora 18:30

Unde: Clubul Trickshot, Promenada Mall, Calea Floreasca Nr. 246B, Sector 1, Bucureşti

Taxă de participare: 0 Lei

Înscriere: e-mail la secretariat@abi.org.ro cu confirmare de participare.

Vă aşteptăm cu drag!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.