La Turneul de Bowling & Biliard ABI 2014 distractia a fost pe primul loc

La Turneul de Bowling & Biliard ABI 2014 distractia a fost pe primul locDivertismentul şi buna dispoziţie au fost cuvintele de ordine la Turneul de Bowling & Biliard ABI 2014. Competiţia a fost extrem de disputată, aşa cum este şi firesc, atunci când miza este distracţia.

Participanţii s-au întrecut în execuţii care mai de care mai spectaculoase, dovedind încă o dată că brokerii imobiliari au capacitatea de a se adapta oricărei situaţii şi că au sânge rece în momentele importante.

La final, Asociaţia Brokerilor Imobiliari, organizatoarea turneului, a acordat diplome cu mesaje haioase pentru toţi participanţii, iar momentul a fost surprins într-o mică sesiune foto ad-hoc. Rezultatele le puteţi vedea singuri.

Aceasta a fost istoria Turneului de Bowling & Biliard ABI 2014. Le mulţumim tuturor participanţilor şi dacă vă surâde genul acesta de evenimente, staţi cu ochii pe noi, pentru că vă pregătim surprize şi în 2015.

Până atunci, însă, ABI vă urează sărbători fericite alături de cei dragi şi un an nou mai bun!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.