Marti, 27 ianuarie 2015, ora 10:00 – Porti deschise ABI

Marti, 27 ianuarie 2015, ora 10:00 – Porti deschise ABIAsociaţia Brokerilor Imobiliari organizează marti, 27 ianuarie 2015, ora 10:00, o nouă şedinţă a Comitetului Executiv cu porţile deschise. La eveniment sunt aşteptaţi să participe brokerii imobiliari care au un cuvânt de spus şi care doresc să se implice în rezolvarea problemelor comunităţii imobiliare.

În acest fel, ABI urmăreşte să vină în întâmpinarea problemelor brokerilor prin asigurarea unui mediu de lucru primitor şi civilizat, bazat pe standarde ridicate de lucru şi transparenţă. Şedinţele cu porţile deschise se organizează pentru a da posibiliatea fiecărui broker să-şi facă cunoscute opiniile.

Şedinţa va avea loc la sediul asociaţiei, situat în Bvd. Primăverii, Nr. 39, Et. 3, Ap. 4.

Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să confirme participarea la numărul de telefon pus la dispoziţie de către secretariatul ABI – 0731.010.145 sau prin email la secretariat@abi.org.ro. Din motive administrative, este posibil să fim nevoiţi să limităm numărul persoanelor participante.

Vă aşteptăm!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.