Maraton Pitagora! 8 ore de Pitagora, sambata, 31 ianuarie

Maraton Pitagora! 8 ore de Pitagora, sambata, 31 ianuarieSâmbătă, 31 ianuarie 2015, începând cu ora 9:00, organizăm un seminar de 8 ore în care se va diseca softul imobiliar Pitagora, cel mai cunoscut şi mai puternic sistem de gestiune imobiliar folosit de peste 1200 de agenţi.

Seminarul se adresează tuturor categoriilor de brokeri imobiliari (începători, cu experienţă, independenţi, manageri de agenţie), care vor avea şansa să descopere, pe durata celor 8 ore, softul Pitagora de la A la Z şi chiar să îl testeze gratuit. În urma seminarului, participanţii vor primi acces gratuit la toate funcţiile actuale ale softului şi vor putea să-l testeze pentru o perioadă de 30 de zile.

În cadrul seminarului se vor prezenta participanţilor funcţii precum:

– ACP si ACP-AP. Analiza comparativă de piaţă din Baza de Date proprie, dar şi din modulul Anunţuri Particulari.

Setări Master. Funcţie care te ajută să gestionezi conturile agenţilor, cum să restricţionezi accesul agenţilor la anumite funcţii importante, precum şi restricţiile pe IP sau computer.

Setări widgeturi. Funcţia personalizabilă care te ajută să verifici valabilitatea ofertelor şi să le prioritizezi.

Setări AP. Funcţia care te ajută să organizezi foldere, căutări automate şi taskuri în calendar.

– Next Step. Cum îţi organizezi mai bine taskurile în calendar şi cum le transferi automat pe telefon, sincronizând funcţia cu contul de Google.

– Raportul pentru proprietar. Funcţie care permite comunicarea semi-automată cu proprietarii imobilelor aflate în baza agenţiei şi care îi ţine la curent pe aceştia cu privire la numărul vizionărilor efectuate la proprietate, micrositurile trimise cu acea proprietate, evidenţa promovării proprietăţii etc.

– Renumita funcţie Microsite. Cum te poate ajuta ea la precalificarea clienţilor tăi.

– Semaforizarea ofertelor. Cum îţi organizezi mai bine ofertele în baza de date proprie.

Prospecting pe oferte si Reverse-Prospecting pe cereri. Funcţia care te ajută să faci matching între cereri -oferte, dar şi invers.

– Promovarea. Singurul soft imobiliar care permite gestiunea promovării ofertelor pe orice site imobiliar, oricare ar fi acesta:  de la imobiliare.net şi imobiliare.ro, la magazinuldecase.ro şi tocmai.ro, dar si pe orice alt site imobiliar.

Vizionări Bulk. Cum să adaugi toate vizionările dintr-o zi, pentru mai multe proprietăţi, cu un singur click.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.