IMO Cafe – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI, la bowling & biliard pe 30 aprilie 2015

IMO Cafe – CLUBUL BROKERILOR IMOBILIARI, la bowling & biliard pe 30 aprilie 2015Asociaţia Brokerilor Imobiliari are plăcerea să vă invite să participaţi la o nouă seară de Bowling & Biliard joi, 30 aprilie, începând cu ora 19:00, la Clubul Trickshot din Promenada Mall.

Revenim şi în aprilie la masa de biliard şi pe pista de bowling pentru că nu vrem să vă ieşiţi din formă, mai ales că am descoperit la întâlnirile precedente că „Brokerii au talent” la aceste două discipline. Şi cum exerciţiul este mama învăţăturii, vrem ca brokerii imobiliari să fie cei mai buni jucători de bowling şi biliard din piaţa imobiliară.

Participarea la turneu va fi confirmată (în limita locurilor disponibile), după înscrierea prealabilă la secretariat@abi.org.ro. Evenimentul este organizat de Asociaţia Brokerilor Imobiliari şi se adresează exclusiv brokerilor imobiliari.

Când: Joi – 30.04.2015, ora 19:00

Unde: Clubul Trickshot, Promenada Mall, Calea Floreasca Nr. 246B, Sector 1, Bucureşti

Taxă de participare: 0 Lei – costurile de participare sunt suportate de ABI, dar consumaţia nu este inclusă.

Înscriere: e-mail la secretariat@abi.org.ro şi aşteptarea confirmării de participare

Vă aşteptăm cu drag,

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.