Vino cu laptopul la primul workshop Pitagora!

Vino cu laptopul la primul workshop PitagoraEchipa Pitagora vine cu o nouă premieră pentru piaţa imobiliară din România – primul workshop al unui soft de gestiune imobiliară!

Workshop-ul va avea loc sâmbătă, 25 aprilie 2015, începând cu ora 9:00, la sediul ABI. Îi încurajăm pe participanţii să îşi aducă laptopurile pentru a beneficia pe deplin de experienţa practică a testării softului imobiliar Pitagora pe propriile dispozitive. Astfel, cei prezenţi vor învăţa să folosească în timp real cele mai importante funcţii Pitagora.

Workshop-ul se adresează tuturor categoriilor de brokeri imobiliari (începători, cu experienţă, independenţi, manageri de agenţie), care vor avea şansa să descopere, pe durata celor 8 ore, softul Pitagora de la A la Z şi chiar să îl testeze gratuit. În urma workshop-ului, participanţii vor primi acces gratuit la toate funcţiile actuale ale softului şi vor putea să-l testeze pentru o perioadă de 30 de zile.

Când: Sâmbătă – 25.04.2015, ora 9:00

Unde: sediul ABI din Bd. Primăverii, nr.39, et.3, Sector 1, Bucuresti.

Taxă de participare: 0 Lei

Înscriere: e-mail la secretariat@agentie.net şi aşteptarea confirmării de participare

Vă aşteptăm cu drag!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.