Abonamente de sanatate avantajoase la Medicover prin ABI

medicoverAsociatia Brokerilor Imobiliari a semnat un contract cu reteaua de clinici si spitaleMedicover si a reusit sa negocieze un pret excelent pentru membrii ABI la abonamentele de sanatate oferite de aceasta companie.

Medicover ofera 3 tipuri de abonamente. Abonamentele prezentate mai jos sunt pe o luna de zile si de servicii beneficiaza atat abonatul cat si familia acestuia (apartinatorii). Astfel, preturile pachetelor sunt urmatoarele:

  • Pachetul Basic Plus – 8.5 euro/luna
  • Pachetul Specialist Plus – 15 euro/luna
  • Pachetul Specialist Extra – 17.5 euro/luna

Printre cele mai importante avantaje ale abonamentului la Medicover se numara:

  • gama completa de specialitati si servicii medicale
  • Asistenta medicala 24 de ore din 24 si 7 zile din 7
  • Spital general, interdisciplinar
  • Analize medicale la Synevo – cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator din Romania
  • Dosar medical electronic

Medicover are 10 clinici in Bucuresti (Victoriei, Grozovici, Pipera, Plevnei, West Gate, Ambulator Spital, Clinica de Pediatrie, Centrul de Reabilitare Medicala, Wellness Center si Skin Care Center) si 6 clinici in tara (Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov), Laboratoarele Synevo – cea mai extinsa si performanta retea din Romania, Spitalul Medicover – generalist – Imagistica, Maternitate, Neonatologie, Pediatrie, Specialitati Medicale si Chirurgicale, Oncologie Medicala, Terapie Intensiva, Ambulator cu toate specialitatile.

Mai multe detalii despre serviciile incluse in abonamentele Medicover pot fi gasite mai jos:

Membrii ABI care doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate trebuie sa completeze un formular ce poate fi accesat aici.

Asteptam cu drag aplicatiile dumneavoastra!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.