“Yes Attitude” cu Marius Stăvărache, 24 Martie 2018

Yes

Fiecare om, inclusiv tu, așteaptă mai mult de la viață decât are în prezent: să aibă mai mult succes, să câștige mai mult, să aibă parte de fericire și bunăstare! Este minunat când oamenii vor mai mult, pentru că a vrea mai mult este prima premisă pentru dezvoltare.

Primul curs de dezvoltare personala din imobiliare isi propune sa-ti demonstreze ca modul în care iți merge astăzi este rezultatul a ceea ce ai făcut ieri, iar ceea ce faci astăzi va determina modul în care vei trăi mâine.

Pentru a atinge un nivel ridicat de bunăstare, sunt 2.5 ingrediente de bază pe care trebuie să le stăpânești la un nivel ridicat:

1.   Responsabilitate față de propriul destin
2.   Pasiune și efort constant
2.5 Relații bune cu oamenii din jur

Cum le obții pe toate acestea? Totul pleacă de la atitudinea ta, care trebuie să fie pozitivă!

Vestea bună este că și tu poți atinge această atitudine: ai nevoie de încredere, inițiativă și cunoaștere. Te-ar putea ajuta o carte, un curs sau un coach si de aceea te invităm la un curs impresionant susținut de Marius Stăvăreche.

La finalul cursului vei sti:

  • Să identifici factorii care îți influențează atitudinea și sursele lor
  • Să identifici impactul atitudinii tale
  • Ce acțiuni ar trebui să incluzi în activitatea ta pentru a-ti construi o atitudine pozitivă
  • Ce principii trebuie sa urmezi pentru o atitudine pozitivă
  • Care aste planul tau pentru a atinge YES Attitude!

 

marius-stavarache

La împlinirea a 15 ani de când a intrat în vânzări și cu o experiență de 11 ani în consultanța în management și training, Marius Stăvărache a adus în România soluțiile pentru profesioniștii în vânzări și customer service ale lui Jeffrey Gitomer, „America’s #1 Sales Authority”.

Marius se mândrește cu capacitatea sa de a combina stilul pragmatic și individualist de training american cu stilul deschis, orientat către explorarea propriilor capacități, specific scandinav, capacitate dezvoltată în experiențele sale multinaționale și multiculturale de lucru și învățare.

 

Cursul este organizat de ABI – Asociatia Brokerilor Imobiliari

Participarea se face numai pe baza de inscriere si confirmare de inscriere la secretariat@abi.org.ro, in limita locurilor disponibile (max 10 brokeri ABI – pt buna desfasurare a evenimentului).

Cursul are loc sâmbătă 24 martie în sala de cursuri ABI din Nicolae Caramfil 61C Corp A et.1, Sector 1, Bucuresti.

Durata: 10:00 – 18:00

Cost 49E, doar pentru membrii ABI.

Vino și tu! După curs o să fii un broker pozitiv!

 

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.