Webinar “Raportul de activitate/proprietate pentru proprietari si dezvoltatori”

Brokerul munceste enorm pentru fiecare proprietate din portofoliu: promovare, telefoane primite, microsite-uri trimise, vizionari, negocieri si alte activitati (bannere, fotografii etc.), iar de foarte multe ori proprietarii/dezvoltatorii nici nu observa sau nu au de unde sa afle aceste lucruri, daca nu ii informam permanent.

Pentru anumite proprietati, mai ales acolo unde avem cheile sau exclusivitate, pentru a mentine o relatie “calda” cu proprietarii, este chiar obligatoriu sa trimitem regulat un raport ce contine toate activitatile intreprinse.

In cazul dezvoltatorilor lucrurile se complica si mai mult, iar evidenta tuturor leadurilor, vizionarilor, negocierilor si clientilor se poate tine numai cu instrumente automatizate dedicate acestei activitati.

Un soft CRM performant face raportarea semi-automat, iar Brokerul trebuie sa stie cum sa-l foloseasca la maxim.

O sa te invatam care sunt tehnicile care te ajuta sa mentii o relatie stransa cu proprietarii si dezvoltatorii cu care lucrezi.

Trainingul este adresat tuturor brokerilor imobiliari specializati pe segmentul rezidential, membri sau non-membri ABI.

Cand?
Joi, 28 februarie 2019, ora 9.30

Unde?
Online, pe internet, direct pe computerul sau telefonul tau, de la tine de acasa, de la birou sau din masina. Trebuie doar sa ai internet si sonor.

Nu exista taxa de participare!

Inscrieri:

Inscrierile se fac direct online. Linkul catre webinar va fi publicat pe Pitagora.com.ro, pe Grupul Brokerilor Imobiliari si pe pagina evenimentului de pe Facebook.com.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.