Biciclesti in Vacaresti – Team building ABI – 26 mai 2019

 

 

Team building in Delta Vacaresti

ABI va invita la o intalnire intr-un loc cu totul special. O sa descoperim impreuna o oaza de viata salbatica nascuta la cativa pasi de centru orasului. Parcul Natural Vacaresti merita sa fie vizitat, iar primavara este cel mai bun moment ca sa-i surprindem vitalitatea.

In Delta Vacaresti traiesc 150 de specii de pasari, 331 de specii de plante, 13 specii de mamifere, 12 specii de moluste si 7 specii de pesti, care ne asteapta sa le admiram.

Activitati propuse:

  • plimbare de relaxare cu bicicletele pe traseele special amenajate;
  • concursuri fulger de mountain bike pentru cei pasionati de ciclism;
  • demonstratie de tehnici de fotografie de peisaj;
  • filmari cu drona

Participarea la eveniment se poate face impreuna cu familia si copiii, dar important este ca toata lumea sa vina cu bicicleta si echipamentul adecvat.

Punctul de intalnire este la intrarea din Str. Savinesti, duminica 26 mai la ora 10.

Nu este necesara inscrierea la eveniment, va asteptam direct la locatie. Sunt bine veniti, atat membrii ABI, cat si brokerii simpatizanti!

 

Va asteptam sa biciclim si sa ne bucuram impreuna de natura!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.