Reprezentarea Exclusiva – Maximum de rezultate pentru tine si clientul tau – 29 mai 2019

Reprezentarea Exclusiva – Maximum de rezultate pentru tine si clientul tau

Reprezentarea exclusiva este acea forma de colaborare intre o agentie imobiliara si clientul acesteia, in care prestatorul serviciului reprezinta exclusiv interesele clientului sau intr-un demers de tranzactionare, fiind singurul mandatat sa depuna toate diligentele necesare si sa colaboreze cu orice alta agentie din piata in perspectiva finalizarii proiectului, evitand prin necomisionarea partii nereprezentate de catre prestator conflictul de interese si facilitand implicit tranzactionarea in cei mai potriviti termeni pentru clientul sau.

 

Am invitat un impatimit al reprezentarii exclusive sa ne impartaseasca din secretele acestui nou concept si sa ne ajute sa intelegem mai bine cand, unde, de ce si cum sa facem trecerea de la intermediere/exclusivitate la reprezentarea exclusiva.

Octavian Badescu (www.badescu.realtor) are 43 de ani, fiind antreprenor in sectorul serviciilor si investitor, si totodata fondator al companiei de consultanta imobiliara RE/MAX Freedom Group (www.freedomgroup.realestate), RE/MAX fiind un lider mondial pe piata serviciilor de intermediere imobiliara.

Structura seminarului:

– Reprezentare si Intermediere
– Elemente de etica
– Provocarile reprezentarii exclusive
– Despre Valoare, Pret si relatia dintre ele. Utilitatea agentului imobiliar
– Reprezentarea exclusiva a proprietarilor la vanzare/inchiriere
– Reprezentarea exclusiva a cumparatorilor/chiriasilor
– Elemente de principiu si documentele suport necesare
– Pilonii Reprezentarii Exclusive Autentice
– Dezbateri si concluzii

Participarea se face numai pe baza de inscriere si confirmare de inscriere la secretariat@abi.org.ro, in limita locurilor disponibile.

Seminarul are loc in sala de cursuri ABI din Nicolae Caramfil 61C Corp A et.1, Sector 1, Bucuresti.

Data: 29 mai 2019

Durata: 4 ore de la 10:00 la 14:00

Cost zero pentru membrii ABI si 100 lei pentru colegii neafiliati.

 

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.