Atitudinea de invingator in imobiliare cu Diana Dragomir

 

Numele meu este Diana Maria Dragomir, pentru cine nu ma cunoaste sunt Psiholog, Psihoterapeut, Coach si nu in ultimul rand Consilier Imobiliar. Nu au o ordine anume, aceste activitati profesionale, deoarece ele s-au intamplat in viata mea coreland si implinind dezvoltarea mea personala si
profesionala. Ma definesc si ma regasesc in fiecare activitate pe care o desfasor alaturi de oameni si ma bucura sa pot impartasi din experienta mea si din spectrul educational care m-a format.

Am placerea sa va invit la acest curs experiential de psihologie si imobiliare. Fiecare dintre noi are un drum propriu in viata. Idealuri, pasiuni, dorinte si realizari sunt nazuinte ce le avem cu totii atat in
viata personala, cat si profesionala. Visam sa atingem acele obiective care sa ne implineasca si sa ne faca mai buni si chiar modele de viata pentru ceilalti.

Atitudinea de Invingator in Imobiliare  –  Curs experiential, axat pe implicarea si nu doar participarea cursantilor!

Acest curs te invata despre viata ta, in raport cu o lume imobiliara traita la nivel psihologic si real.

Orice imersiune fractalica aduce o rezonanta si o schimbare fundamentala la nivel de neuroplasticitate.

Exercitiile si ideile pe care le vei obtine in acest curs, vor face acea diferenta intre ceea ce esti acum si ceea ce iti doresti sa proiectezi in viitorul tau. Prezentul tau se bazeaza pe cunoastere.
Imobiliarele pot fi
acea poarta a intuitiei, a creatiei si a prosperitatii.

Vino si tu sa cunosti Psihologia imobiliarelor!

Cursul se adreseaza tuturor brokerilor imobiliari dornici sa evolueze!

Cand?
Miercuri, 12 iunie 2019, ora 9.30

Participarea se face numai pe baza de inscriere si confirmare de inscriere la secretariat@abi.org.ro, in limita locurilor disponibile.

Seminarul are loc in sala de cursuri ABI din Nicolae Caramfil 61C Corp A et.1, Sector 1, Bucuresti.

Durata: 4 ore de la 9:30 la 13:30

Cost zero pentru membrii ABI si 100 lei pentru colegii neafiliati.

 

Va asteptam!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.