Curs de vanzari in imobiliare cu Diana Dragomir

Acest curs este dedicat oricarei persoane care constientizeaza ca pregatirea permanenta in arta vanzarilor, este cheia pentru a castiga notorietate in lumea vanzarilor, satisfactii financiare si recunoastere personala. Tu te-ai nascut sa fii un Campion! Un Campion al vanzarilor in imobiliare!

A fi vanzator este mai mult decat o profesie, este un mod de viata. La fel ca orice activitate din viata noastra si in experientele de vanzari, lucrurile se schimba in mod permanent. De aceea este necesar sa ne adaptam si sa ne continuam aceasta calatorie in lumea vanzarilor, invatand si devenind acei profesionisti de succes ai timpului prezent. Toate acestea abilitati si tehnici de vanzari se dobandesc si se fixeaza prin exercitiu.

Acest curs atinge puncte cheie in cariera unui profesionist in vanzari imobiliare. Te invata sa privesti cu acea atitudine a unui “incepator cu experienta”, care stie ca profesionalismul in vanzari, acel vanzator care a atins apogeul profesiei, cel mai de succes om in imobiliare, continua sa aibe atitudinea unui incepator. Ceea ce inseamna ca este necesar sa privim vanzarile ca pe un proces continuu de invatare.

Daca si tu doresti sa te diferentiezi in aceasta cariera, te astept la cursul de Vanzari in imobiliare!

Acest curs de vanzari te invata despre o viata echilibrata, o viata de succes!

Acest curs NU te invata “jocul intamplarii, taximetrie imobiliara sau turism imobiliar” si nu are tematica de a forma agenti de vanzari in masa. Acest curs este o formare experientiala care are o abordare tehnica si personala, ce dezvolta atat persoana, cat si profesia.

Fie ca esti la inceput de drum in imobiliare, fie ca esti agent imobiliar cu experienta, acest curs este pentru Tine! Daca esti la inceput, vreau sa retii ca un incepator vinde mai bine decat un agent cu experienta in multe situatii. Iar un agent profesionist niciodata nu este deranjat sa i se reaminteasca si sa isi imbunatateasca anumite obiceiuri si tehnici de vanzari si chiar sa renunte la alte obiceiuri distructive ale carierei sale. Fie ca esti incepator, fie ca esti profesionist, intotdeauna exista un nivel superior al vanzarilor.

Curs sustinut de Diana Maria Dragomir

Trainer, Licentiata in Psihologie Educationala, Psihoterapeut,

Consilier de dezvoltare personala, Coach, Consilier Spiritual.

Antreprenor in imobiliare, 14 ani de experienta in vanzari, 11 ani de

experienta in imobiliare.

 

 

Cand?
Miercuri, 17 iulie 2019, ora 9.30

Participarea se face numai pe baza de inscriere si confirmare de inscriere la secretariat@abi.org.ro, in limita locurilor disponibile.

Seminarul are loc in sala de cursuri ABI din Nicolae Caramfil 61C Corp A et.1, Sector 1, Bucuresti.

Durata: 4 ore de la 9:30 la 13:30

Cost ZERO pentru membrii ABI si 100 lei pentru colegii neafiliati.

 

Va asteptam!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.