Curs practic: Cum sa pui si cum sa scoti watermark (logo) de pe fotografii – webinar

O fotografie spune multe despre o proprietate, dar o fotografie cu watermark (sau fara) spune multe despre o agentie sau un agent …

Vino sa inveti sa pui watermark automat pe toate fotografiile tale, in format text sau imagine, semi-transparent sau nu. In plus o sa inveti cum faci sa scoti automat watermarkurile care te deranjeaza sau care te incurca de la fotografiile anunturilor date de particulari, atunci cand este cazul!

Cand?
Marti, 22 octombrie 2019, ora 09.30

Unde?
Online, pe internet, direct pe computerul sau telefonul tau, de la tine de acasa, de la birou sau din masina. Trebuie doar sa ai internet si sonor.

Nu exista taxa de participare!

Inscrieri:

Inscrierile se fac online direct pe site-ul webinarului. Linkul catre webinar va fi publicat pe Pitagora.com.ro, pe Grupul Brokerilor Imobiliari si pe pagina evenimentului de pe Facebook.com.

IMPORTANT: Acest curs este util brokerilor care folosesc Pitagora sau celor care isi doresc sa-l foloseasca.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.