MLS – Eveniment Clubul Brokerilor Imobiliari

Relansam evenimentele de networking imobiliar dedicate brokerilor si agentilor imobiliari. Invitam toti colegii din piata imobiliara, inclusiv din grupul de initiava #stronger, din Grupul Brokerilor Imobiliari si din Clubul Profesionistilor in Imobiliare, sa fie alaturi de noi marti 12 noiembrie la Grand Café Van Gogh, sala Regent (www.vangogh.ro) – Strada Smârdan, nr. 9 (vis-a-vis de Banca Naţională a României), la ora 19:00.

Tema zilei este MLS.org.ro – primul Sistem de Listare Multipla dedicat tuturor agentilor imobiliari, indiferent de apartenenta la o asociatie sau nu, gratuit si integrat cu majoritatea CRM-urilor de pe piata.

MLS inseamna colaborare, iar colaborarea inseamna succes! De aceea este bine sa ne cunoastem, sa socializam si sa ne castigam increderea pentru a incepe sa colaboram.

MLS.org.ro este gata de lansarea oficiala pe piata si este nevoie ca brokerii sa-si spuna parerea si sa facem micile ajustari necesare.

Când: Marti – 12.11.2019, ora 19:00

Unde: Grand Café Van Gogh, sala Regent (www.vangogh.ro) – Strada Smârdan, nr. 9 (vis-a-vis de Banca Naţională a României)

Taxă de participare: 0 Lei

Înscriere: e-mail la secretariat@abi.org.ro

Vă aşteptăm!

Sponsorul editiei: Fotografieimobiliara.ro

 

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.