Marti 10 decembrie – Clubul Brokerilor Imobiliari

Invitam toti colegii din piata imobiliara, inclusiv din grupul de initiava #stronger, agentii din Grupul Brokerilor Imobiliari si din Clubul Profesionistilor in Imobiliare si APAIR, sa fie alaturi de noi marti 10 decembrie la Grand Café Van Gogh, sala Regent (www.vangogh.ro) – Strada Smârdan, nr. 9 (vis-a-vis de Banca Naţională a României), la ora 19:00.

Tema intalnirii este: Regulamentele MLS.org.ro – primul Sistem de Listare Multipla dedicat tuturor agentilor imobiliari, indiferent de apartenenta la o asociatie sau nu, gratuit si integrat cu majoritatea CRM-urilor de pe piata.

MLS este o piata si inseamna colaborare, iar colaborarea inseamna succes! De aceea este bine sa ne cunoastem, sa socializam si sa ne castigam increderea pentru a incepe sa colaboram.

MLS.org.ro a pregatit toate regulamentele si le pune in dezbatere publica inainte de lansarea oficiala. Documentele sunt publicate pe https://mls.org.ro/index.php?documente=1

Când: Marti – 10.12.2019, ora 19:00

Unde: Grand Café Van Gogh, sala Regent (www.vangogh.ro) – Strada Smârdan, nr. 9 (vis-a-vis de Banca Naţională a României)

Taxă de participare: 0 Lei

Înscriere: e-mail la secretariat@abi.org.ro

Vă aşteptăm!

Sponsorul editiei: Fotografieimobiliara.ro

 

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.