Bucurie intr-o cutie!

Suntem incantati sa va anuntam ca ne-am alaturat campaniei Shoebox.ro (cadoul din cutia de pantofi) si am deschis la ABI un punct oficial de colectare cadouri pentru copiii defavorizati. Membrii ABI si nu numai sunt invitati sa se implice cu sufletul in aceasta campanie caritabila.

Colectarea cadourilor are loc in fiecare zi la sediul ABI (Nicolae Caramfil 61C Corp.A et.1) intre 9.00 – 18.oo sau direct la petrecerea de sfarsit de an organizata de ABI. Evenimentul va avea loc luni 16.12.2019 de la ora 19.00 la braseria Caragea8 (Strada Caragea nr.8, zona Piata Romana).

Gandeste-te la un copil intre 2 si 18 ani, baiat sau fata si implica-te:

Primul pas, ai nevoie de:

 • o cutie goala de pantofi (corpul si capacul)
 • hartie de impachetat cadouri. Gasesti o multime de modele de Craciun/Sarbatori de Iarna.
 • foarfeca/cutter
 • timp si/sau bani pentru a cumpara lucrurile pe care vrei sa le daruiesti unui copil de varsta si genul ales de tine
 • rabdare …

Pasul urmator

 • umple cutia cu produse potrivite pentru un copil ales de tine:
 • dulciuri (ex.ciocolata, biscuiti, napolitane), dar NU ceva perisabil (ex.banane, portocale, iaurt)
 • articole scolare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva
 • jucarii potrivite pentru varsta si sexul copilului
 • produse de igiena personala: perie si pasta de dinti, sapun, sampon, gel de dus
 • o felicitare de Craciun pe care sa scrii cateva rinduri pentru copilul care va primi cutia de la tine (esti liber sa pui datele tale de contact si sa pastrati legatura in continuare)
 • articole de imbracaminte: un fular, caciula, ciorapi grosi, manusi sau orice altceva de acest fel
 • poate o lumanare parfumata care sa le aminteasca si lor de mireasma Craciunului, insa fara chibrituri, nu cumva sa faca vreo isprava copiii … Lumanarea nu trebuie sa fie neaparat ceva “fancy”, ci una “folosibila” (multi dintre ei NU au nici macar curent electric).
 • orice alt cadou de care stiti ca s-ar bucura copiii vostri sau de care v-ati fi bucurat voi daca erati in locul lor

De retinut

 • Campania se numește ShoeBox (cutie de pantofi) – deci vă rugăm să vă limitați la lucruri care pot intra într-o astfel de cutie. Nu aduceți pungi, saci, sacoșe, bibelouri, dulapuri, frigidere, televizoare sau cuptoare cu microunde.
 • Dacă aveți aleasă o grupă de vârstă și genul copilului pentru care vă gândiți să faceți cutia, încercați să sortați produsele să poate fi folosite când sunt primite (mărimi corespunzătoare la hăinuțe etc).
 • Acum ajungem la o chestiune sensibilănu puneți în cutii lucruri pe care nu v-ar plăcea nici vouă să le primițiToate lucrurile trebuie să fie noi/nefolosite. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc pe care îl cunoaștem cu toții: se aruncă la gunoi. Fă un cadou așa cum ți-ar place să-l primești și tu, nu fă curățenie în casă pentru ca mai apoi să dai ce e “de aruncat”.

Nu puneți alimente perisabile (ex.portocale, iaurt) sau care s-ar putea deteriora/desface în timpul manipulării (ex.compot de casă în borcan de sticlă).

Nu lipiți capacele pe cutii, le vom lipi la momentul în care veniți cu ele, când vom lipi și etichetele speciale cu vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit cutia/cutiile.

Ultimul pas

Vino luni 16.12.2019 oar 19.00 la petrecerea de Craciun ABI (braseria Caragea8 – strada Caragea nr.8, zona Romana) sau poti aduce cutia la sediul ABI pana vineri 13.12.2019.  Vă completați numele și adresa de email pe tabelul care vi se va înmâna la locaţie, pentru a vă da de știre despre unde și la cine a ajuns cutia voastră.

Participarea la petrecerea de Craciu ABI este gratuita, dar sa nu uiti sa aduci cutia de pantofi cu tine!

Inscrierile le eveniment se fac la secretariat@abi.org.ro sau 0731.010.145

Vă așteptăm cu bucurie!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.