Cursuri imobiliare 2020

Pentru anul 2020 am pregatit o programa completa de cursuri imobiliare, atat pentru curiosi, incepatori si entuziasti, cat si pentru brokerii experimentati.

Daca ai ales sa faci cariera in imobiliare sau vrei sa afli mai multe despre ce presupune sa fii agent/broker imobiliar educat, te asteptam cu drag la cursurile noastre.

 

Programa de cursuri 2020:

Comunicare Eficienta

Psihologia imobiliarelor

Reprezentarea si intermedierea exclusiva

MLS – sistem de colaborare intre brokeri si agenti

CRM Secrets

Fotografie imobiliara

ACP – analiza comparativa de piata

Contracte standardizate de reprezentare, exclusivitate si intermediere

Precalificare si calificare clienti

Fisa postului agentului imobiliar

Marketing imobiliar

Marketingul unei proprietati

Cod etic – Standard imobiliar european

Legislatie in imobiliare – taxe, impozite, GDPR

Trainingurile sunt organizate de obicei in sala de curs ABI, dar o parte dintre ele vor fi organizate online. Datele de desfasurare ale fiecarui curs vor fi anuntate in mod individual pe site-ul ABI si in Grupul brokerilor imobiliari de pe Facebook.

Membrii ABI au asigurata participarea gratuit, iar pentru ceilalti brokeri interesati taxele vor fi modice.

Pentru sugestii cu privire la temele de curs sau la activitatea ABI, va rugam sa ne contactati la Secretariat ABI: 0731.010.145 sau secretariat@abi.org.ro

 

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.