31 ianuarie 2020 – Maraton de sedinta foto de portret

Esti gata de fotografii? Fotogenic sau nu, fiecare broker trebuie sa aiba pregatit un set de fotografii profesioniste de portret. Ecusoanele, licentele de broker, profilurile de pe retelele de socializare, dar mai ales cartile de vizita, sunt mult mult mai reusite daca sunt insotite de poze de profil potrivite.

Te asteptam la o sedinta foto maraton pentru fotografii de portret. Ia-ti cu tine cel mai aspectuos “look” si vino sa-ti facem cele mai bune poze de profil, de care sa fii mandru tot anul 2020!

Vino oricand poti tu,  vineri (31 ianuarie 2020) de la ora 10 la 17, la sediul ABI. Nu este nevoie de programare, singura conditie este sa ai platita cotizatia ABI pe 2020.

Eveniment realizat in parteneriat cu Fotografieimobiliara.ro

 

 

 

 

 

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.