Legea agentului imobiliar – dezbatere publica

La initiativa unor parlamentari PNL, s-a depus in Parlamentul Romaniei un proiect de lege pentru reglementarea profesiei de agent si broker imobiliar.

Initiatorii legii ne-au solicitat un punct de vedere si asteapta de la comunitatea imobiliara amendamentele pe care noi le consideram necesare.

Prin intermediul acestei initiative se doreste profesionalizarea acestei meserii si este nevoie de implicarea noastra pentru a incerca sa imbunatatim activitatea noastra.

Conducerea ABI a redactat un raspuns pe care dorim sa-l discutam cu toata comunitatea imobiliara pentru a-l aduce la o forma agreata de majoritatea agentilor imobiliari.

Va asteptam la o dezbatere interactiva pe aceasta tema. Discutiile vor avea loc online, live pe Grupul Brokerilor Imobiliari de pe Facebook, marti 31.03.2020 la ora 11.00. Proiectul de lege este publicat pe grup.

Va asteptam la discutii!

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.