DMX Imobiliare

dmximob@yahoo.com
http://dmximob.ro/
0766.366.321
Bd. Constantin Brancoveanu nr.8, bl. B2, Parter, sector 4 Bucuresti

Ne descriem prin cateva cuvinte: dedicare, comunicare, determinare si incredere, dar cel mai bun cuvant pe care il putem folosi in aceasta descriere este… Prietenie. Incercam sa cream o relatie de prietenie cu toti clientii nostri.

Cum te dedici cel mai bine daca nu pentru un prieten? Ne straduim sa ascultam si sa intelegem nevoia, dorinta prietenilor nostri. “Cand sa cumpar? Unde sa cumpar? Ce zone sa evit? Cum sa fiu sigur ca fac o achizitie buna? Ce mi se potriveste?” Acestea sunt cateva din intrebarile la care va putem ajuta sa primiti un raspuns.

Va putem ajuta cu achizitionarea sau inchirierea de: garsoniere, apartamente, case/vile, terenuri, spatii comerciale si industriale. Ne dorim sa va indrumam si sa va ajutam in finalizarea tranzactiilor, cu succes si zambete pe buze.

DMX Imobiliare Team se dedica in ascultarea cu atentie a clientilor si potrivirea cerintei cu zonele, proprietatile, cladirile sau terenurile vizate. Sustinem clientii sa obtina cel mai bun pret pentru casa visurilor acestora si asistam vanzatorii in desfasurarea lina si fara stres a procedurilor de vanzare.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.