Hixon Imobiliare

truicasim@gmail.com
http://www.hixonimobiliare.ro/
0762.640.131
Str.Drumul Sarii nr.16, Sector 5, Bucuresti

Agentia imobiliara H I X O N ofera servicii de consultanta, publicitate si intermediere in vanzari, cumparari si inchirieri de bunuri imobiliare.
Viziunea companiei este de a oferi SERVICII IMOBILIARE ROMANESTI LA STANDARDE EUROPENE.
Motto: “Companiile bune vor satisface nevoi, companiile extraordinare vor crea pieţe noi.” Philip Kotler

AVANTAJELE COLABORARII CU H I X O N IMOBILIARE sunt siguranta si seriozitate cu personal calificat in meseria de agent imobiliar. Toti consultantii nostril sunt absolventi de studii superioare si membri acreditati ABI-ASOCIATIA BROKERILOR IMOBILIARI. Oferim servicii imobiliare de calitate prin baza de date de care dispunem, probitatea morala si profesionala a celor care desfasoara aceasta activitate in cadrul firmei.

A avea o casa este una dintre valorile umane fundamentale, dobandirea ei este unul dintre evenimentele de referinta din viata fiecaruia dintre noi.

Când un client îşi ia angajamentul de a cumpăra sau de a vinde un imobil , în realitate el îşi plasează încrederea în agentul imobiliar profesionist pentru a primi soluţia la nevoile sale.
Agentii imobiliari profesionişti de succes nu manipulează clienţii să facă o alegere pe care aceştia să o regrete ulterior.

SOLUTII COMPLETE- Indiferent de tipul de servicii pe care il doriti , veti avea nevoie de o buna informare cat si de de servicii conexe cum ar fi cele administrative, cadastrale, de amenajari interioare, notariale, legale etc. Colaboratorii nostri ne fac sa fim un punct unic de contact pentru buna desfasurare a relatiilor cu clientii nostri , experienta invatandu-ne ca succesul nostru depinde de fiecare client in parte.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.