Imobiliare 13

bauer.imobiliare13@gmail.com / contact@imobiliare13.ro / imobiliare13.realestate@gmail.com
http://www.imobiliare13.ro/
0749.672.745 / 0356.882.102
Bulevardul Pipera Tunari nr. 1, Bucuresti
Strada Eugeniu de Savoya nr. 18, apt. 5, Timisoara

Brandul Imobiliare 13 este o agentie imobiliara si apartine companiei Marba Capital, societate infiintata in vestul tarii si ce s-a dezvoltat constant pe mai multe sectoare de business, de la servicii de consultanta manageriala, pana la servicii de promovare si dezvoltare imobiliara, atat in vestul tarii, cat si in Bucuresti, incepand cu septembrie 2016. Sloganul nostru “Time for Real Estate” doreste sa prezinte clientilor companiei, principiul dupa care ne ghidam in aceasta activitate: e timpul sa facem imobiliare de calitate! Garantam seriozitate si implicare proactiva in demersul nostru imobiliar.

 

Locatie

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.