Motor de cautare brokeri

Asociatia Brokerilor Imobiliari pune la dispozitia publicului larg cea mai avansata metoda de identificare a brokerului imobiliar potrivit pentru o anumita tranzactie.

Procedura de selectie a brokerilor presupune numai 3 pasi simpli si veti fi incantat sa descoperiti cat de bine functioneaza.

Pasul 1: Toti brokerii sunt informati cu privire la solicitarea dumneavoastra, dar fara sa primeasca datele dvs. de contact;

Pasul 2: Veti primi raspuns numai de la brokerii care se considera potriviti conform criteriilor specificate de dumneavoastra;

Pasul 3: Pe baza raspunsurilor primite de la brokeri, a CV-ului si competentelor fiecarui broker, alegeti brokerul/brokerii agreati de dvs., iar acestia vor primi datele dumneavoastra de contact si veti putea intra in legatura directa pentru a incepe colaborarea.


Va rugam completati cu atentie formularele de mai jos.

Lucreaza cu un broker acreditat

Educatie

Toti membrii ABI au pregatire teoretica de specialitate si diploma oficiala de broker imobiliar recunoscuta de autoritati.

Etica

Comisia de etica ABI vegheaza pentru respectarea codului etic si pentru asigurarea unui climat adecvat de respect fata de clienti.

Protectia consumatorilor

In relatia contractuala cu clientii, brokerii ABI folosesc formulare standardizate care respecta legislatia in vigoare cu privire la protectia consumatorilor.