CURS AGENT/BROKER IMOBILIAR

OFICIAL, ACREDITAT ȘI RECUNOSCUT EU



Curs de formare: 2 zile teorie cu predare online (990 lei)

*membrii ABI beneficiază de discount 50% la toate cursurile organizate de asociație
*opțional, se poate face practică la sediul ABI din cadrul HUB-ului imobiliar din Piața Victoriei, București

Lideri naționali în imobiliare!

ABI este cea mai mare asociație profesională din domeniul imobiliar, cu cel mai mare număr de membri activi care lucrează atât în sistem deschis de intermediere, cât și în sistem de intermediere exclusivă (EXCLUSIVITATE sau REPREZENTARE).

ABI a lansat în anul 2010 prima școală acreditată de brokeri imobiliari din România și își concentrează activitatea pe educația agenților imobiliari, în spiritul eticii profesionale și al respectului față de consumatorii de servicii imobiliare și față de toți colegii din imobiliare.

Cursul ABI de agent/broker imobiliar a fost actualizat in anul 2023 pentru a fi compatibil cu Standardul imobiliar european și a fost re-acreditat de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări).

Din ianuarie 2024 ABI este membru cu drepturi depline CEPI (Confederația Europeană a Profesiilor Imobiliare), iar asta ne credibilizează, dar ne și responsabilizează. Cursurile ABI sunt recunoscute de CEPI. Noul curs ABI este susținut de 4 lectori autorizați și reprezintă un etalon pentru educația în domeniul imobiliar.  

Lectori curs ABI 2024

Mobirise Website Builder

Silvia Vîlceanu
Manager CRM Pitagora.com.ro
Mobirise Website Builder

Horia Ion
Președinte ABI
Mobirise Website Builder

Dragoș Vîlceanu
Fondator ABI, Manager Imobiliare.NET
Mobirise Website Builder

Ioana Vidican
Notar public

Curs formare (990 lei)

2 zile de teorie online (vineri și sâmbătă)

Planul de învățământ:

Piața imobiliară - 2h - primele noțiuni despre imobiliare (agent, broker, PUG, PUZ, PUD, POT, CUT, ...)
Finanțare - 2h - soluții de creditare imobiliară/credite ipotecare, statistici financiare, evoluție, tendințe, previziuni
Legislație - 4h - curs complet despre legislația din domeniul proprietății imobiliare - curs susținut de o doamnă notar public
Cadastru și cartea funciară - 2h - învățăm ce este cadastrul și ce este cartea funciară
Tipuri de relații/contracte standardizate - 2h - vom înțelege care sunt modurile de lucru în relația cu publicul consumator de servicii imobiliare și care sunt diferențele între contractele de intermediere, exclusivitate și reprezentare
Soft imobiliar/CRM imobiliar - 2h - tehnologia a avansat foarte mult, iar în imobiliare avem un super soft care ne ajută să fim cei mai buni!
Pașii/etapele unei tranzacții imobiliare - 2h - tranzacțiile imobiliare sunt foarte complexe și presupun corelarea unor activități diverse din domenii multiple, iar o bună organizare fac ca lucrurile să pară foarte simple! 

Învață de la cei mai buni!

Lectorii ABI sunt formatori autorizați de către Autoritatea Națională pentru Calificări și sunt specialiști recunoscuți în domeniile în care activează. Cursul de legislație este predat de Ioana Vidican – notar pulic, Cursul de management și comunicare este susținut de Simona Vlad – trainer internațional, cursurile de soft imobiliar sunt predate de Silvia Vîlceanu – manager Pitagora.com.ro, cursurile financiare sunt susținute de Horia Ion – Președintele ABI, Coachingul este predat de Alina Ion – coach, trainer și NLP practitioner acreditat, iar marketingul este susținut de Dragoș Vîlceanu – fondatorul ABI și proprietarul Imobiliare.NET   

CURS OFICIAL AGENT/BROKER IMOBILIAR

Taxa de participare curs formare: 990 lei

*membrii ABI beneficiază de discount 50% la toate cursurile organizate de asociație

Examen online: (examenul este obligatoriu pentru diploma oficială ANC, nu există taxă de examinare)

*opțional, practica se poate face la sediul ABI din cadrul HUB-ului imobiliar din Piața Victoriei, București



Detalii la Secretariat ABI, tel: 0731.010.145 


Certificat de absolvire ANC

Diplomă eliberată de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, conform autorizației ABI emisă de ANC.

Acreditare Europeana

Diplomă de absolvire emisă în limba engleza de CEPI - Confederația Europeana a Profesiilor Imobiliare, prin care se atestă că suportul de curs respectă Codul Etic si Standardul Imobiliar European.



ABI Asociatia Brokerilor Imobiliari

Înscrie-te!

 Locuri limitate!


 Următoarea sesiune are loc în perioada 18-19 octombrie 2024
Înscriere si plată
Înscriere

ABI - Asociatia Brokerilor Imobiliari din Romania. Tel: 0731.010.145