Gala caritabilă
de Crăciun!


Dragi prieteni și susținători,

Suntem încântați să vă invităm la Gala Caritabilă de Crăciun organizată de ABI, un eveniment plin de magie și generozitate care va avea loc pe data de 14 decembrie 2023. Este o ocazie unică să fim împreună și să facem o schimbare pozitivă în viețile celor care au nevoie de ajutorul nostru. La Gală sunt invitați să participe toți donatorii care s-au implicat pană acum în campanie, dar și cei care se vor implica de acum înainte!

Detalii Eveniment:

Data: 14 decembrie 2023
Locație: HUB-ul imobiliar din Piața Victoriei
Ora: 15:00

Ce te așteaptă:

🌟 Atmosferă Festivă: Intră în spiritul sărbătorilor cu atmosfera de Crăciun magică a bradului de Crăciun. O să fii parte din minunatul dar al speranței și bucuriei. Împreună, putem face o diferență în viețile copiilor defavorizați și a celor curajoși care luptă pentru sănătatea inimii lor.
🎁 
💖 Generozitate și Bucurie: Fă parte dintr-o comunitate care se mobilizează pentru a aduce bucurie în viețile celor mai puțin norocoși. Toți invitații sunt exact ca tine, oameni generoși și inimoși care au contribuit la această campanie.

🤝 Participă: Vino să faci parte din această seară specială.

Cum poți să participi:

💲 Achiziționează un curs imobiliar sau fă o donație cât de mică în bani, online, achitată direct cu cardul (dacă nu ai facut-o deja pană acum).

Ce facem cu banii strânși:
 
💌 Toate încasările merg la cele două asociații partenere: Asociatia Inima Copiilor și Asociația Ana și Copiii!

Împreună, putem face această sărbătoare de Crăciun memorabilă nu doar pentru noi, ci și pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru.

Vă așteptăm cu inimile deschise la Gala Caritabilă de Crăciun organizată de ABI!

Cu drag și recunoștință,
Echipa ABI


Să avem un Crăciun plin de compasiune și generozitate!

Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Tot ce facem este posibil doar cu sprijinul financiar pe care îl primim permanent de la oameni și de la companii.

Inimile copiilor care se nasc bolnavi vin pe lume pline de aceeași dorință ca toate celelalte… Să trăiască tot ce-i este dat unei inimi să trăiască într-o viață de om.

Rostul nostru este să împlinim această dorință.

Asociația Inima Copiilor, este un ONG fondat în 2006. Dezvoltăm și finanțăm proiecte care vin în ajutorul copiilor născuți cu malformații cardiace sau cu alte probleme grave de sănătate.

Am construit sau amenajat 4 secții în Spitalul de Copii Marie Curie din București: Cardiochirurgie, Terapie intensivă nou-născuți, Cardiologie și Neurochirurgie. Am participat la renovarea și modernizarea Secției de Terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Județean Constanța. Am creat și sprijinim permanent prima Bancă de lapte matern din România.

Sprijinim financiar misiunile medicale de cardiochirurgie de la Marie Curie.
Ajutăm cu aparatură secții de terapie intensivă neonatală, de cardiologie și cardiochirurgie pediatrică și maternități din mai multe orașe din țară.

Extindem Cardiochirurgia și Terapia intensivă nou-născuți de la Marie Curie și tot acolo construim un heliport.

Află mai multe pe www.inimacopiilor.ro

Asociația Ana și Copiii

Avem grijă de 200 de copii şi 100 de familii

„Ana şi Copiii” a început să activeze în domeniul protecţiei copilului şi familiei încă din anul 2006, dar ca şi entitate cu personalitate juridică a luat fiinţă în vara anului 2007. În prezent oferă servicii unui număr de 200 de copii şi 100 de familii din Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu şi Buzău.

Asociaţia „Ana şi Copiii” este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

” Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l câştigăm! ” (V. Hugo)

Află mai multe pe www.anasicopiii.ro

Donează și tu!

ABI - Asociația Brokerilor Imobiliari
Sediul ABI

Piața Victoriei, Calea Victoriei 155, bl.D1, tronson 7, et.2, Sector 1, București

Poti sa ne suni

Tel 0731.010.145
L - V: 9am - 5pm

Poti sa ne trimiti un email
FOLLOW US

Să avem un Crăciun plin de compasiune și generozitate!