Gala
caritabilă
de Crăciun

Participă și tu! Toate încasările merg la Asociația Inima Copiilor și la Asociația Ana și Copiii!

Evenimentul are loc pe 14 decembrie 2023 la HUB-ul imobiliar din Piața Victoriei

Gala Bucurii pentru copii!

Ca să participi la Gală trebuie să achiziționezi un curs imobiliar sau poți să donezi o sumă de bani, oricât dorești, online, direct de pe card! Nu există taxă de participare, dar toți banii încasați vor fi direcționați integral către cele două asociații umanitare partenere. La Gală sunt așteptate și toate persoanele care au achiziționat deja decorațiuni de Craciun, pentru a primi produsele comandate, într-un mod festiv!

Alege și tu să ne ajuți!

Să avem un Crăciun plin de compasiune și generozitate!
Gala Bucurii pentru Copii
Gala caritabilă de Crăciun
Cursuri imobiliare
Cursuri imobiliare
Doneaza bani online
Donează direct online

Despre Gala caritabilă de Crăciun "Bucurii pentru Copii"

Evenimentul este organizat de către ABI - Asociația Brokerilor Imobiliari în parteneriat cu asociațiile umanitare "Inima Copiilor" și "Ana și Copiii".

La Gală sunt invitați să participe toți donatorii care au comandat decorațiuni unicat de Crăciun, realizate manual de voluntari și de copiii din centrele Ana și Copiii. 

Dacă nu ai apucat să comanzi decorațiuni de Crăciun, nu-i nimic, mai există două variante de participare:

1. ABI pune în vânzare cursuri imobiliare oferite de sponsorii campaniei:

- Imobiliare.net - curs de fotografie 360 si tururi virtuale (offline)
- Fotografie-imobiliara.ro - curs de fotografie imobiliara (offline)
- Pitagora.com.ro - curs de Analiză comparativă de Piață (online)
- Pitagora.com.ro - curs de Prospectare piață rece (online)

Programul exact al cursurilor va fi anunțat pe 14 decembrie în cadrul Galei Bucurii pentru Copii organizat la sediul HUB-ului imobiliar din Piata Victoriei, București.

Banii încasați pentru cursuri vor fi donați Asociației Inima Copiilor.

2. Donații directe în contul campaniei, iar banii strânși vor fi virați către Asociația Inima Copiilor și Asociația Ana și Copiii.

Parteneri strategici: Imobiliare.net, Fotografie-imobiliara.ro, Pitagora.com.ro, HUBimobiliar.ro

Asociatia Inima Copiilor

Asociația Inima Copiilor

Tot ce facem este posibil doar cu sprijinul financiar pe care îl primim permanent de la oameni și de la companii.

Inimile copiilor care se nasc bolnavi vin pe lume pline de aceeași dorință ca toate celelalte… Să trăiască tot ce-i este dat unei inimi să trăiască într-o viață de om.

Rostul nostru este să împlinim această dorință.

Asociația Inima Copiilor, este un ONG fondat în 2006. Dezvoltăm și finanțăm proiecte care vin în ajutorul copiilor născuți cu malformații cardiace sau cu alte probleme grave de sănătate.

Am construit sau amenajat 4 secții în Spitalul de Copii Marie Curie din București: Cardiochirurgie, Terapie intensivă nou-născuți, Cardiologie și Neurochirurgie. Am participat la renovarea și modernizarea Secției de Terapie intensivă nou-născuți a Spitalului Județean Constanța. Am creat și sprijinim permanent prima Bancă de lapte matern din România.

Sprijinim financiar misiunile medicale de cardiochirurgie de la Marie Curie.
Ajutăm cu aparatură secții de terapie intensivă neonatală, de cardiologie și cardiochirurgie pediatrică și maternități din mai multe orașe din țară.

Extindem Cardiochirurgia și Terapia intensivă nou-născuți de la Marie Curie și tot acolo construim un heliport.

Află mai multe pe www.inimacopiilor.ro


Asociatia Ana si Copiii

Asociația Ana și Copiii

Avem grijă de 200 de copii şi 100 de familii

„Ana şi Copiii” a început să activeze în domeniul protecţiei copilului şi familiei încă din anul 2006, dar ca şi entitate cu personalitate juridică a luat fiinţă în vara anului 2007. În prezent oferă servicii unui număr de 200 de copii şi 100 de familii din Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu şi Buzău.

Asociaţia „Ana şi Copiii” este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

” Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l câştigăm! ” (V. Hugo) 

Află mai multe pe www.anasicopiii.ro

Întrebări frecvente

Târgul caritabil de Crăciun "Bucurii pentru Copii" este organizat de ABI - Asociația Brokerilor Imobiliari, în parteneriat cu Asociația Inima Copiilor si Asociația Ana și Copiii, cu sprijinul Imobiliare.net, Fotografie-imobiliara.ro, Pitagora.com.ro și HUBimobiliar.ro

Există 3 variante de participare la campanie:

1. ABI pune în pre-vânzare produsele oferite de Asociația Ana și Copiii, online, în perioada 21.11 - 06.12.2023. La finalul campaniei online vom lansa comanda fermă către Ana și Copiii pentru produsele pre-vândute, iar ridicarea produselor/livrarea acestora are loc pe 14 decembrie în cadrul unui eveniment offline organizat la sediul HUB-ului imobiliar din Piata Victoriei, București. Această etapă a campaniei s-a încheiat.

2. În paralel, ABI pune in vânzare cursuri imobiliare oferite de sponsorii campaniei:

- Imobiliare.net - curs de fotografie 360 si tururi virtuale (off-line)
- Fotografie-imobiliara.ro - curs de fotografie imobiliara (off-line)
- Pitagora.com.ro - curs de Analiză comparativă de Piață (online)
- Pitagora.com.ro - curs de Prospectare piață rece (online)

Programul exact al cursurilor va fi anunțat pe 14 decembrie în cadrul Galei Bucurii pentru Copii organizat la sediul HUB-ului imobiliar din Piata Victoriei, București. Pentru fiecare curs vor fi cel putin două date diferite, la alegere.

Banii încasați pentru cursuri vor fi donați către Asociația Inima Copiilor și Asociația Ana și Copiii.

3. Donații directe de bani, in contul campaniei, iar sumele strânse vor fi virate 100% către Asociația Inima Copiilor.

Plata produselor, cursurilor și donațiilor se face cu orice card bancar folosind serviciul BTpay oferit de Banca Transilvania.

În momentul achiziției puteți opta pentru ridicare personala a produselor în cadrul Galei Bucurii pentru Copii ce va fi organizată offline pe 14 decembrie 2023 la HUB-ul imobiliar din Piața Victoriei, Bucuresti sau puteți opta pentru ridicare personala de la sediul HUB-ului imobiliar, în orice altă zi lucratoare.

Cursurile achiziționate în cadrul campaniei se vor organiza în prima parte a anului 2024, iar calendarul de desfășurare va fi anunțat pe 14 decembrie. Pentru fiecare curs vor fi cel putin două date diferite, la alegere. 

Pe data de 14 decembrie 2023 va avea loc un eveniment offline în cadrul căruia se vor înmâna produsele achiziționate și diploma onorifică de participare la campania Bucurii pentru Copii - Târg Caritabil de Craciun. Gala se va desfașura la sediul HUB-ului imobilar din Piața Victoriei, București.

Toți agenții și brokerii imobiliari sunt invitați să participe la campanie, indiferent dacă sunt înscriși în ABI sau nu, indiferent dacă lucrează într-o agenție sau alta, sau lucrează independent.

Campania este susținută financiar de ABI, fiind organizatorul principal, Imobiliare.net care sponsorizeaza cursul de fotografie 360 si tururi virtuale, Fotografie-imobiliara.ro care sponsorizează cursul de fotografie, Pitagora.com.ro susține cursurile de ACP și prospectare piață rece, iar HUBimobiliar.ro este gazda evenimentului offline din 14 decembrie 2023: Gala Bucurii pentru Copii!

Dacă participi la campanie, primești produse tradiționale de Crăciun, unicat, hand-made, realizate de voluntari și de copiii din centrele Ana si Copiii, sau poți opta pentru un curs imobiliar la alegere, dar poti să donezi bani direct. Toți participanții la campanie primesc din partea ABI, în cadrul Galei din 14 decembrie, diplomă onorifică de participare la campania Bucurii pentru Copii - Târg Caritabil de Crăciun!

Dar cel mai important, vei primi zâmbete din inima copiilor pe care i-ai ajutat!

Pe data de 14 decembrie 2023, la HUB-ul imobiliar din Piața Victoriei, București, vor fi invitați toți participanții la campania online, pentru a-și ridica produsele comandate și pentru a primi diploma onorifică de participare la Târgul Caritabil de Crăciun "Bucurii pentru Copii". În cadrul Galei, pe lângă reprezentanții ABI, vom avea invitați și reprezentanți ai celor două asociații umanitare partenere, care vor semna olograf diplomele onorifice pentru fiecare participant.

La finalul Galei, vom avea parte de un Christmas Cocktail Bar oferit de HUBimobiliar.ro

Nu există taxă de participare!

Pe data de 14 decembrie 2023, la HUB-ul imobiliar din Piața Victoriei, București, pe lângă reprezentanții ABI, vom avea invitați și reprezentanți ai celor două asociații umanitare partenere, care vor semna olograf diplomele onorifice pentru fiecare participant.

Participanții la campania online care nu pot să participe la Gala din 14 decembrie, pot opta pentru ridicarea personală în orice altă zi de la sediul HUB-ului imobiliar, sau pot opta pentru diplomă în format electronic.

Dacă ești din provincie și nu poți să participi la Gala "Bucurii pentru Copii" din 14 decembrie pentru a-ți ridica produsele comandate, atunci poți să optezi să participi la unul din cursurile online sau poți să donezi direct o sumă de bani. În oricare dintre situații vei primi diploma onorifică de participare la campania Bucurii pentru Copii - Târg caritabil de Crăciun.

Nu ești obligat să participi la evenimentul offline Gala Bucurii pentru Copii. Poți opta să-ți ridici produsele comandate în orice alta zi, L-V, 9AM - 5PM de la HUb-ul imobiliar din Piața Victoriei, sau poți opta pentru un curs online sau pentru o donație direct în bani.

Bucurii pentru copii, targ caritabil de craciun

Parteneri

Asociatia Ana si Copiii
Asociatia Inima Copiilor
HUB imobiliar
Imobiliare.net
Fotografie imobiliara
Pitagora.com.ro
ABI - Asociația Brokerilor Imobiliari
Sediul ABI

Piața Victoriei, Calea Victoriei 155, bl.D1, tronson 7, et.2, Sector 1, București

Poti sa ne suni

Tel 0731.010.145
L - V: 9am - 5pm

Poti sa ne trimiti un email
FOLLOW US

Să avem un Crăciun plin de compasiune și generozitate!