secretariat@abi.org.ro
0731-010-145

Politica de returnare plati

În baza legislației UE, dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu online ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare, cu unele exceptii.


Aceasta regula generale nu se aplica in cazul serviciilor, evenimentelor sau cursurilor achizitionate de la ABI prin intermediul www.abi.org.ro deoarece serviciile noastre se incadreaza la exceptii.


Legislatia UE prevede ca perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor. Iată câteva excepții:

  1. înregistrări audio-video;
  2. conținutul digital online, dacă ați început deja descărcarea sau vizionarea online și dacă ați acceptat faptul că vă pierdeți dreptul de a vă retrage din contractul de achiziție odată începută descărcarea sau vizualizarea;


Totusi, in anumite situatii, ABI poate acorda in mod benevol o perioada de retur care este anuntata explicit pentru fiecare eveniment/curs in parte, daca este cazul.


Pentru a anula o plata sau a transmite o cerere de returnare/anulare plata, puteti folosi formularul nostru dedicat pe care il gasiti aici (Formular returnare) sau direct pe site-ul bancii procesatoare aici (linkul asta: https://intreb.bancatransilvania.ro/cum-pot-anula-o-tranzactie/)

Termeni si conditii   |   Politica de confidentialitate   |   Politica de returnare a platii